Over ons

Laspost Design BVBA creëert unieke stukken in staal. Wij streven ernaar uw idee om te zetten naar een concreet en gepersonaliseerd project d.m.v. originele ontwerpen en het gebruik van authentieke materialen.

Onze klanten zijn architecten, ondernemers of particulieren die op ons beroep doen voor een betrouwbare samenwerking voor grote of kleine projecten. 

Aanbod
Gaande van eettafels, salontafels, bijzettafels, wandrekken, roomdividers, trapleuningen, balustrades, deuren, glaswanden en poorten tot abstracte, niet-functionele objecten voor binnen of buiten: wij zorgen steeds voor een aanpak op maat en realisatie van A tot Z. Ook voor een volledige interieurinrichting van horeca, retail of kantoor kan u bij ons terecht.

Materialen
In functie van specifieke projecten verwerken wij ook andere metalen, waaronder roestvast staal (RVS)/inox, koper, messing en aluminium. 
Gesmeede accenten, zorgvuldig met hamer en aambeeld gecreëerd, behoren eveneens tot de mogelijkheden. Denk hierbij aan knoppen of krullen aan trapleuningen, kapstokken, handvaten, etc.

Eigen ontwerpen
Daarnaast ontwerpen wij eigen creaties en producten waarbij we niet enkel met staal of metaal werken, maar dit vervolledigen met hout, natuursteen, beton , glas of stucpleister. Hiervoor ontwikkelden we zelf een aantal unieke procedées m.b.t. het aanbrengen van een uniek patina op metalen in diverse variaties, en voor creaties met gebrand of geschroeid hout. Het oppervlak krijgt hierdoor een donkere kleur en uitgesproken textuur. Ook hier zijn er heel wat variaties mogelijk, in functie van het gewenste effect en toepassing.

Achtergrond
Laspost Design ontstond in de historische stad Ieper, wereldwijd bekend als Vredesstad, waar onder de Menenpoort nog dagelijks de ‘Last Post’ weerklinkt als eerbetoon aan de gesneuvelden van W.O. I.